zaterdag 6 juni 2015

5 juni Atlanta - Nashville

Wat een super eerste reisdag. Teveel om allemaal op te noemen bijna wat we gezien hebben, maar we doen een poging.


Rond 7 uur vertrokken uit Atlanta in onze supercar CHevrolet Toucan. Leo neemt de eerste kilometers voor zijn rekening . De sfeer is meteen goed in de auto, want de oude Amerikaanse muziek staat al flink op.



Half negen onderweg Ontbijtje genomen bij de McDonalds . Na het ontbijt door gereden naar Chatanoogaa stad aan de Tenesssee River. Hier hebben we de beroemde ChooChoo trein bekeken. Deze trein werd  veel gebruikt tijdens de Burgeroorlog.



In Chatanoogaa bij Ruby Falls een ondergrondse waterval bekeken. 


En daarna richting Lynchburg de Jack Daniels whiskey stokerij bekeken en daar ook nog rondleiding gehad. In het mooie Lynchburg lekker gegeten.




Daarna door richting Nashville, maar eerst naar Hendersonville waar het graf van Johnny Cash en zijn vrouw June Carter liggen begraven. Was even moeilijk te vinden.



Om half 8 kwamen aan bij het hotel. Even opfrissen en op naar Downtown Nashville . Met een shuttlebus zijn we gebracht. Wat een drukte daar. En wat een sfeer. Eerst gegeten en toen het nachtleven in. Wat live bandjes bekeken. In de beroemde Wild Horse Saloon de avond afgesloten.








Geen opmerkingen: